• Työnantaja: Foodbrands Nordic Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: rekry@foodbrands.fi.
  • Työtehtävän kesto: 01.03.2019–
  • Hakuaika: 05.02.2019–28.02.2019

 

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä konsulentteja

Foodbarands edustaa monipuolisia ja laadukkaita ruokabrändejä. Toimimme suurimmissa kaupoissa ja tapahtumissa pääkaupunkiseudulla.

Konsulentti toimii yrityksemme edustajana niin kuluttajille kuin yrityksillekin ollen kasvot sekä ääni edustamillemme tuotteille. Pääsääntöiset työtehtävät ovat myynnin edistämistä eri keinoin kuten tuotteiden esitteleminen ja maistattaminen kuluttajille, tuotteiden esillepano visuaalisesti houkuttelevalla tavalla sekä tuotevalikoiman tarkastaminen.

Edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi hygieniapassia, kiinnostusta ruokaan, intoa oppia, rohkeutta myyntityöhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on osa-aikaista ja työt keskittyvät perjantaille ja lauantaille. Olethan valmis liikkumaan pääkaupunkiseudulla eri myymälöissä. Työ on myyntiä sekä asiakaspalvelua ja vaatii sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjoamme kattavan koulutuksen, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä joustavat työajat.

Työvuorot painottuvat loppuviikolle, joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Foodbrands Nordic on PNM- konserniin kuuluva vähittäiskaupan kenttämyyntiorganisaatio. Hoidamme tuotteiden myynnin ja houkuttelevan esillepanon myymälöissä sekä järjestämme maistatuksia ja tuote-esittelyjä. Konserniin kuuluvat myös PNM – Pan Nordic Meat Oy, Gourmet Gruppen Finland Oy sekä Ruotsissa Pan Nordic Meat-Foodbrands Nordic AB. PNM-konserni työllistää n. 65 henkilöä ja sen liikevaihto on yli 40 M€.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@foodbrands.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenna Valkonen, p. 040 825 5722.