• Työnantaja: Barona
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: helsinki@barona.fi. 0108500930
  • Työtehtävän kesto: 01.06.2019–31.08.2019
  • Hakuaika: 05.02.2019–18.02.2019

 

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Mikäli olet kunnon kesäduuniasenteella ja jo ravintola-alan työkokemuksella varustettu ja haluat, että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja vaihtelevia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä.

TARJOILIJOITA MUMMOTUNNELIIN

Oletko ravintola-alan tekijä, jolla nälkäisten herkkusuiden ruokkiminen on hanskassa? Viihdytkö vauhdikkaassa ja vaihtelua tarjoavassa työympäristössä? Entä virtaako yöelämä suonissasi? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikea henkilö tähän kesätyöhön!
Mummotunnelin tarjoilijana pääset työskentelemään osana timanttista tiimiä, joka on valmiina palvelemaan bailuhenkistä partykansaa. Pääset näyttämään kyntesi useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa, sillä Hok-Elannon Venn, Tapas Barcelona, Gaselli ja Raffaellon Terassi odottavat sinua! Vauhdikkaita kesätöitä on tarjolla myös timanteille vuoropäälliköille.

BAARISTAROJA MUMMOTUNNELIIN

Helsingin ytimen legendaarisessa Mummotunnelissa löytyy puumia myös tiskin takaa 😉 Sulavaliikkeiset baaristarat saavat asiakkaat kehräämään ja kissamaiset muuvit toimivat myös tiukoissa tilanteissa. Mummiksen henkilökunta koostuu timantinkovista tiimipelaajista valmiina palvelemaan bailuhenkistä partykansaa, joka valtaa kauppakujan kuumina kesäiltoina. Ja meillä on tunne, että myös sinun sisälläsi voisi asua villi puumanpentu valmiina nappaamaan juuri tämän kesätyön!
Kesän kovin bändikattaus nostaa tunnelman kohti taivasta ja työvuorot vilahtavatkin kuin siivillä. HOK-Elannon Mummotunnelissa pääset pyöräyttämään drinkit Raffaellon Terassin hulinabaarissa, suosittelemaan sommelierin tapaan viehättävässä viinibaari Vennissä, laskemaan trendikkäät oluet ja siiderit Pub Gasellissa sekä tarjoilemaan tapakset Tapas Barcelonassa. Vauhdikkaita kesätöitä on tarjolla myös timanteille vuoropäälliköille.

Töitä on tarjolla jo loppukeväästä, aina alkusyksyyn saakka – tule siis mukaan ytimen cooleimpaan tiimiin, sillä tämän kesän tulet muistamaan!