• Työnantaja: Foodbrands Nordic Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: rekry@foodbrands.fi. 0408255722
  • Työtehtävän kesto: 01.03.2019–
  • Hakuaika: 05.02.2019–28.02.2019

 

Etsimme reippaita ja myyntihenkisiä konsulentteja korkealaatuisten Familia® -lihatuotteiden ja Salma®-lohen maistatuksiin.
Haluatko oppia lisää lihankäsittelystä? Tarjoamme kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa lihan käsittelyssä ja valmistuksessa. Konsulenttina pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin lihaherkkuihin maistattaessasi ja myydessäsi niitä kuluttajille pääkaupunkiseudun ruokakaupoissa.

Konsulentin töiden lisäksi voimme osaamisestasi riippuen mahdollisesti tarjota töitä Foodservice-alan ammattitapahtumissa ja sekä asiakastapahtumissa, joissa on apukokin roolissa mahdollisuus oppia alan konkareilta.
Edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi hygieniapassia, osaamista ruoanlaitossa, intoa oppia, rohkeutta myyntityöhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on osa-aikaista ja työt keskittyvät perjantaille ja lauantaille. Olethan valmis liikkumaan pääkaupunkiseudulla eri myymälöissä. Työ on myyntiä ja asiakaspalvelua ja vaatii sujuvan suomen kielen taidon.

Familia® on tarkasti valinnut maailmalta maukkaimmat lihat herkuttelijoiden ruokapöytiin. Familia® tuotteet sopivat viikonlopun herkutteluhetkiin perheen tai ystävien kanssa. Mottomme on: Vähemmän, mutta parempaa!
Familia® on PNM – Pan Nordic Meat Oy:n tuotemerkki. PNM tuo ja myy Suomeen, Ruotsiin sekä muihin EU-maihin korkealaatuista lihaa sekä muita elintarvikkeita lähes 30 vuoden kokemuksella. Foodbrands Nordic on samaan konserniin kuuluva vähittäiskaupan kenttämyyntiorganisaatio. Hoidamme tuotteiden myynnin ja houkuttelevan esillepanon myymälöissä sekä järjestämme maistatuksia ja tuote-esittelyjä. Konserniin kuuluvat lisäksi Gourmet Gruppen Finland Oy sekä Ruotsissa PNM-FB, Pan Nordic Meat-Foodbrands Nordic AB. PNM-konserni työllistää n. 65 henkilöä ja sen liikevaihto on yli 40 M€.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@foodbrands.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenna Valkonen, p. 040 825 5722.