• Työnantaja: Two Star Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: sara.holm@smoothlynow.com.
  • Työtehtävän kesto: 03.06.2019–
  • Hakuaika: 28.05.2019–

 

Two Star Oy on suomalaisessa omistuksessa oleva ravintolaketju, joka työllistää tällä hetkellä noin 10 henkilöä useassa eri ravintolassa: Ravintola Pallogrilli, Mestarikilta ja Windsor Pasilassa, ja legendaarinen Kuparilyhty Kulosaaressa.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä ravintola-alan ammattilaisia

TARJOILIJAN JA KOKIN MONIPUOLISIIN TEHTÄVIIN

Tarjoilijana olet jo kartoittanut jonkin verran kokemusta nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä, tai voit olla vasta urasi alussa oleva innokas ja tehokas persoona. Tärkeintä meille on reipas asenne, ja hyvä ongelmanratkaisukyky, jotta sormi ei mene suuhun tiukemmissakaan asiakaspalvelutilanteissa. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämen asia, ja uskallat rohkeasti tuoda esille myös omat kehitysideasi ravintolaan liittyen – meillä jokaista työntekijää kuunnellaan.

Kokkina olet jo kannuksesi ansainnut useamman vuoden ajalta, olet itseohjautuva ja idearikas – intohimonasi on ennen kaikkea luoda uusia makuelämyksiä asiakkaidemme lautaselle.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja tarjoamme sekä osa-aikaista että koko-aikaista työtä sekä jokaiselle vakituisen työsuhteen. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut, sekä iloisen rempseän työskentelyilmapiirin, jossa työkavereiden tuki ja toistemme auttaminen on meille kaikille itsestäänselvyys. Järjestämme myös vapaa-ajalla kaikenlaista hauskaa yhteistä tekemistä.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnissa meitä auttaa HR Talli, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.6. sähköpostitse osoitteeseen sara.holm@smoothlynow.com tai camilla@hrtalli.fi