Kokki, Ravintola Nokka

Ravintola Nokka on 100 -paikkainen lähiruokaan ja pientilojen tuotteisiin erikoistunut ravintola, joka toimii kauniissa tiilimakasiinimiljöössä Katajanokan maisemissa. Keittiöstä valmistuu sesongin puhtaimmat antimet niin Sallan metsistä kuin pientiloilta ympäri Suomen. Ravintola Nokan yhteydessä toimii myös elämyskeittiö Kokka, jossa järjestämme kokkauskursseja.

Nokan keittiötiimi hakee nyt joukkoihinsa jo hieman kannuksia kerännyttä kokkia.

Onhan sinulla osaamista sekä lämpimän, että kylmän keittiön puolelta. Olet työtä pelkäämätön sekä innokas työtäsi kohtaan ja haluat kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme loistavan työporukan, työpaikan kivenheiton päässä keskustasta sekä Royal Ravintoloiden kattavat henkilökuntaedut.

Työsuhde on koko-aikainen 112,5 h/3vko ja alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja:

Keittiöpäällikkö Ari Ruoho

Sähköposti: ari.ruoho@royalravintolat.com

 

Kokki, Ravintola Strindberg

Esplanadin puiston kupeessa sijaitsee Strindberg. Sen toisen kerroksen ravintolan kutsuva miljöö on yhtä aikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen.

Korkeatasoinen keittiömme yhdistää aina suositun pohjoismaisen “husmanskostin” tämän päivän kansainvälisiin makuihin ja tyyleihin; Konstailematonta ja ajanhenkistä.

Haemme Strindbergin ammattitaitoiseen tiimiin hyvän asenteen omaavaa, innovatiivista ja vastuuntuntoista pääkylmäkköä.

Olet innokas työtäsi kohtaan, haluat kehittää sekä itseäsi, että ravintolan korkeatasoista ruokakulttuuria ja pystyt toimimaan myös kiireen keskellä.  Haemme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä, ja omaa vahvan ammattitaidon sekä alku-, että jälkiruokien valmistuksesta.

Työsuhde on koko-aikainen 112,5 h/3vko ja alkaa 18.9.2017.

Lisätietoja:

Keittiöpäällikkö Jarkko Nieminen 050 3013282

Sähköposti: jarkko.nieminen@royalravintolat.com

 

Kokki, PALACE

Fine Dining Ain´t Dead
Valkoisten pöytäliinojen, tasokkaan palvelun sekä maineikkaan miljöön aika ei ole ohi.
Palacessa on nautittu ja juhlittu, niin arjessa kuin juhlassakin jo vuosikymmeniä.
Palace Hôtel avasi ovensa yleisölle elokuussa 1952 heti Helsingin olympialaisten jälkeen arkkitehti Viljo Rewellin suunnittelemassa talossa.

Ravintola Palacen maine suomalaisessa gastronomiassa on legendaarinen. Se sai ensimmäisenä Suomessa Michelin-tähden vuonna 1987 ja sen jälkeen monet alan huippua edustavat keittiömestarit ja saliammattilaiset ovat saaneet siellä oppinsa.
Palacen ovet avataan vihdoin uudelleen marraskuussa 2017, juuri Suomen 100-vuotisjuhlien kynnyksellä. Tule mukaan jättämään jälkesi historian kirjoihin sekä herättämään henkiin kaupunkikuvaan vahvasti kuuluva legenda.

Palace tarvitsee juuri sinua.
Etsimme tulevaan avaustiimiin;
Kokkeja ja keittiöapulaisia

Työsuhteet on osa- ja kokoaikaisia 30 h-112,50 ja alkaa loka-marraskuussa 2017
Lisätietoja:
Keittiöpäällikkö Kalle Lindroth