• Työnantaja: Leirikesä ry
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: toimisto@leiri.fi. (09) 8865 1280
  • Työtehtävän kesto: 03.06.2019–03.08.2019
  • Hakuaika: 03.12.2018–10.01.2019

 

”Parasta leirillä oli ruoka” – leiriläispalaute 2018

Tarjoamme tulevana kesänä maailman parhaita kesätöitä lasten leirien huolto-, leiriohjaus- ja asiakaspalvelutehtävissä noin 150:lle nuorelle. Keittiötiimiläiset valmistavat Kiljavan Leirikesän yöleireillä Hyvinkäällä lähes 1 000 ruoka-annosta päivässä ja Porvoon Nikuvikenissä noin 300 ruoka-annosta joka päivä niin lapsille kuin henkilökunnallekin.

Tarjoamme jokaiselle kesätyöntekijällemme juuri sopivasti haasteita tarjoavan työn: nuorimmat työntekijämme ovat vasta 15-vuotiaita ja vastuullisemmissa tehtävissä pääsee kehittymään jo kokeneempikin ammattilainen. Leirikesällä sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet aina vain vastuullisempiin tehtäviin.

Haemme työntekijöitä myös muihin lastenleirien järjestelytehtäviin kaikille yö- ja päiväleireillemme pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä ja Porvoossa. Työtehtäväsi voivat silloin olla esimerkiksi lasten ohjaamista, leirialueen kunnossapitoa, leiriohjelman suunnittelua, päiväleirien huoltoa leiritarvikkeista ja niiden logistiikasta vastaamalla, ensiavun antamista, yhteydenpitoa perheisiin tai muita leirien järjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme työehtosopimuksen (yksityisen sosiaalipalvelualan TES) mukaisen palkan, kaikille kesätyöhön valituille koulutuksen ja perehdytyksen työhön, hoidamme säntillisesti kaikki työnantajan velvoitteet ja pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta. Yöleireillämme on mahdollisuus myös yöpymiseen ja vapaa-ajan viettoon omien työvuorojen välillä.

Hakuaika on käynnissä to 10.1.2019 asti internetsivuillamme: Tutustu työtehtäviin nyt ja käy täyttämässä hakemuslomake osoitteessa http://www.leiri.fi/rekry

Leirejämme ovat:
– Kiljavan Leirikesä Hyvinkäällä (yöleirit)
– Nikuvikenin Leirikesä Porvoossa (yöleirit)
– Partiolaisten päiväleirit Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa (päiväleirit)
– Scouternas Dagsläger i Helsingfors (päiväleirit)
– International Day Camps in Helsinki (päiväleirit)

Leirikesä ry on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö, jonka järjestämille leireille osallistuu vuosittain yli 3000 lasta ja nuorta.

http://www.leiri.fi/rekry