• Työnantaja: Espresso House Finland Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: milja.sullanmaa@espressohouse.com.
  • Työtehtävän kesto: 06.05.2019–
  • Hakuaika: 29.04.2019–

 

Nyt Espresso Housella on tarjolla aivan uudenlainen mahdollisuus sinulle joka rakastat ruuanlaittoa ja olet parhaimmillasi yöllä muiden nukkuessa! Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan keskuskeittiömme toiminnan kasvaessa haemme tiimiimme uusia Chefejä vastaamaan ruokatuotteiden valmistuksesta useisiin Helsingin kahviloihimme. Espresso Housen Chefinä pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään uuden keskuskeittiömme toimintaa!

Työnkuvasi

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että tuotteidemme laatu ylittää vieraidemme odotukset jokaisella käynnillä! Keskuskeittiöllä vastaat tuotteidemme valmistuksesta, keittiön siisteydestä sekä hoidat muita keittiön ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tarvittaessa huolehdit myös tuotteiden toimituksesta kahviloihimme. Kehität aktiivisesti osaamistasi ja ideoit entistä parempia toimintatapoja tehokkaaseen työskentelyyn ja nostat joka päivä rimaa yhä korkeammalle. Aiempaa kokemusta keittiötyöstä et välttämättä tarvitse, mutta motivaatiota ja intoa oppia uutta sitäkin enemmän.

Koska haluamme varmistaa tuotteidemme tuoreuden aamulla kahviloissamme, keskuskeittiö toimii öisin. Siksi työskentelet silloin kun muut nukkuvat – yleensä aikavälillä 00 – 07.

Mitä toivomme sinulta

• Ruuanlaitto on intohimosi ja haluat aina tarjota vain parasta laatua
• Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää työpisteesi aina loistokunnossa
• Olet energinen, ripeä ja kova paiskimaan töitä
• Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa ja kehittyä siinä
• Olet parhaimmillasi öiseen aikaan

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on yksi Euroopan johtavista kahvilaketjuista, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa! Toimintamme laajentuessa urakehitysmahdollisuutesi ovat erinomaiset ja satsaamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tosissamme.

Aluksi saat kattavan koulutuksen tehtävääsi keskuskeittiöllä Helsingin ydinkeskustassa. Jatkossa sinulla on mahdollisuus edetä muihin työtehtäviin kahviloissamme. Työntekijänämme saat myös kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Täytä hakemus nettisivuillamme ja liitä mukaan CV:si sekä lyhyt, persoonallinen saatekirjemieluiten pdf-muodossa. Toimi nopeasti, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.