• Työnantaja: Espresso House Finland Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: susanna.jussila@espressohouse.com.
  • Työtehtävän kesto: 16.04.2019–
  • Hakuaika: 09.04.2019–

Haluatko mukaan kunnianhimoiseen huipputiimiin? Haemme nyt baristoja Helsinkiin, erityisesti ydinkeskustan toimipisteissämme on juuri nyt avoimia paikkoja!

Osa kahviloistamme on pieniä ja niissä työskennellään välillä myös yksin, ja työ niissä sopii sinulle, jos pidät itsenäisestä roolista, vastuun kantamisesta ja mahdollisuudesta kehittää itseäsi kahvilatyön ammattilaisena nopeasti. Osa kahviloistamme taas on isoja ja hektisiä, ja työ niissä sopii sinulle, jos olet salamaakin nopeampi, todellinen tiimipeluri ja pystyt keskittymään moneenkin asiaan yhtä aikaa. Molemmissa ympäristöissä takaamme, että saat ihan parhaat työkaverit ja vieraat!

Työnkuvasi

Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vieraidemme kahvinautinto ja kahvilakokemus ylittävät heidän odotuksensa jokaisella käynnillä! Vastaat kahvilamme viihtyvyydestä ja palvelusta, ja lisäksi valmistat erilaisia kahveja ja kahvijuomia, teet myyntityötä ja hoidat kassaa, valmistat leipiä ja salaatteja, huolehdit kahvilan siisteydestä ja tiskaamisesta sekä hoidat muita kahvilan ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Kehität aktiivisesti osaamistasi asiakaspalvelijana ja baristana joka päivä ja nostat rimaa jatkuvasti korkeammalle. Aiempaa kokemusta baristan tehtävistä et välttämättä tarvitse, mutta motivaatiota ja intoa oppia uutta sitäkin enemmän.

Mitä toivomme sinulta

-Olet iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös vieraisiimme ja kollegoihisi
-Nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä
-Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin
-Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää kahvilasi aina huippukunnossa
-Olet energinen ja ripeä, viihdyt hyvin hektisessä työympäristössä – ja olet kova paiskimaan töitä
-Haluat sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa, kehittyä siinä ja ehkä myös edetä vuoropäälliköksi tai kahvilapäälliköksi
-Puhut sujuvaa suomen kieltä

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on yksi Euroopan johtavista kahvilaketjuista, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan Espresso Housen Suomen menestystarinaa! Toimintamme laajentuessa urakehitysmahdollisuutesi ovat erinomaiset ja satsaamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen tosissamme. Aluksi koulutamme jokaisen työntekijämme baristaksi. Jatkossa sinulla on mahdollisuus edetä vuoropäälliköksi ja lopulta kahvilapäälliköksi, tai vaihtoehtoisesti erikoistua kahviin ja kehittää siihen liittyvää osaamistasi. Työntekijänämme saat myös kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Täytä hakemus nettisivujemme kautta (https://fi.espressohouse.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/) Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.