• Työnantaja: Attendo Oy
  • Linkki hakemukseen / sivuille
  • Yhteystiedot: anna.leskinen@attendo.fi. 0400-831992
  • Työtehtävän kesto: 01.05.2019–31.10.2019
  • Hakuaika: 05.04.2019–21.04.2019

 

Etsimme ateriapalvelukoordinaattoria Attendon pääkonttorille määräaikaiseen tuntityöhön pääsääntöisesti Jamix-ohjelman jatkokehitysprojektin ja käyttöönoton tueksi. Työtehtäviin kuuluu mm. Jamix-ohjelman ylläpidon perustehtävät, käyttötukena toimiminen, ohjelman koulutus keittiöillemme ja muita ateriapalveluiden hallinnollisia avustavia tehtäviä. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti ja työtä on mahdollista tehdä myös iltapainoitteisesti. Työtunteja on viikkotasolla vaihdellen noin 0-10. Tarve alustavasti lokakuun loppuun saakka, mutta työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa tarpeen mukaan myös pidempään.

Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Yli 200 hoivakodissamme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Attendon ateriapalveluissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella. Tiimi on innostunut ja hyvin sitoutunut työhönsä. Tarjoamme töitä viihtyisässä ja nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi. Luonnollisesti sinut perehdytetään työtehtävääsi. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan viihtyisään työympäristöön. Tervetuloa meille!

Sinulta odotamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tietokoneen käyttötaitoja (mm. MS Office osaaminen). Erityisen tärkeää on, että Jamix-ohjelman käyttö on sinulle luontevaa ja olet innokas kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja antaa Ateria-ja puhtauspalveluiden Business Developer Anna Leskinen, anna.leskinen@attendo.fi, puh. 0400-831992.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi. Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.