Tarjoilja, HannuOlen ollut ravintola-alan asiakaspalvelussa kolmekymmentä vuotta ja pidän siitä edelleen. Työni on asiakaspalvelua ja myymistä. Asiakaspalvelussa kohtaan päivittäin paljon ihmisiä. Pidän asiakkaista huolehtimisesta. Aktiivisella myyntityöllä saan asiakkaat tilaamaan heille sopivia ruokia ja juomia. Monipuolinen myyminen myös varmistaa yrityksemme taloudellisen menestymisen.

 

Asiakaspalvelu

Hyvänä asiakaspalvelijana osaan kohdata erilaisia ihmisiä ja tulen heidän kanssaan hyvin toimeen. Sosiaalisuuteni lisäksi minua auttavat työssäni, järjestelmällisyys, organisointitaito, ripeys, siisteys ja kielitaito. Koulutukseni ja työkokemukseni mukanaan tuoma tekninen osaaminen antaa aikaa ja varmuutta asiakkaan kohtaamiseen.

 

Myyntityö

Aktiivinen myyntityö vaatii minulta runsasta osaamista ruuista ja juomista. Oman työpaikkani tuotevalikoiman tuntemisen lisäksi minun on tiedettävä paljon muutakin ruokaan ja juomaan liittyvää. Olen  ruuan ja juoman asiantuntija. Yleisestä gastronomian tuntemisesta on tullut harrastukseni. Erilaisiin ruokiin, juomiin ja niiden yhdistelmiin tutustuminen sattuu myös olemaan mukavaa. Myyntityön kuuluu tiettyjä sääntöjä ja lainalaisuuksia, niitä olen oppinut koulussa ja täydentänyt työkokemuksella.

Tiimityötä

Työpaikallani on usein kiire. Kiireessä korostuu tiimimme yhteishenki. Olemme yhdessä parhaan osaamisemme kanssa palvelemassa asiakasta ja tässä onnistuminen on tärkeä osa työssä viihtymistäni.Linnan kahvikupit