Miksi tulit Perhoon?

Tulin Ravintolakoulu Perhoon, koska halusin kokiksi. Tahdoin opiskella Perhossa.

Millainen opiskelija olit?

Ahkera, tunnollinen ja motivoitunut. Olin mukana kilpailutoiminnassa sekä assistenttina Haaga-Perhon koulutuksissa.

Millaisia neuvoja antaisit nykyisille opiskelijoille?

”Käyttäkää koko opiskeluaika hyväksi, se on lyhyt. Ole aktiivinen sekä käytä Perhon kirjastoa. Kehitä omaa ammattitaitoa. Verkostoidu.”

saara

Millaiset mahdollisuudet Perho antaa mielestäsi?

Todella hyvät. Perhosta saa eriomaiset perustaidot ravintolatyöskentelyyn ja monipuolisen ymmärryksen tuote- ja raaka-ainetietouteen. Opiskelun aikana saa osallistua erilaisiin projekteihin kentällä, jolloin saa hyviä kosketuksia alaan. Ravintolakoulussa on loistavat opettajat.

Milloin valmistuit?

2005.

Missä olet työskennellyt valmistumisesi jälkeen?

Ravintola Nokka, Ravintola Havis, Ravintola Mecca. Royal Ravintoloissa oli töissä 9 vuotta.

Milloin tulit Ravintolakoulu Perhoon töihin?

2014.

Millainen Perho on työpaikkana?

”Antaa mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseään rajattomasti.
Perhossa on hyvä työyhteisö. Aina saa tukea ja apua.”

Kirjoittajat: Ravintolakoulu Perhon opiskelijat 14KP2D